Verlichting wonen

Alles op het gebied van verlichting en wonen

Graag laten wij u kennis maken met Yoor Comfy Store! Onze uitgebreide woonwinkel is gevestigd in Dronten, maar ook zeer goed bereikbaar vanuit Lelystad of Almere. In onze winkel treft u onder andere meubels aan, maar ook accessoires, glaswerk en verlichting. Kortom; alles op het gebied van verlichting en wonen! U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Verlichting wonenMaak uw interieur gezellig

Verlichting in uw woning is niet alleen noodzakelijk, het creëert ook sfeer. Het maakt uw interieur helemaal af omdat het gezelligheid en comfort uitstraalt. Het is ook belangrijk dat de verlichting past bij uw eigen stijl en de inrichting van uw woning. Daarom hebben wij een ruim assortiment met veel keuze, waardoor iedereen bij ons kan slagen! Denk bijvoorbeeld aan grote hanglampen voor boven de eetkamertafel of juist staande lampen voor in de woonkamer. Ook vindt u bij ons spotjes aan die erg goed tot hun recht komen in de hal of woonkamer. Vraag gerust om advies bij één van onze medewerkers. Wij leveren graag een bijdrage aan uw woning om er een echt thuis van te maken. Voor verlichting en wonen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Heeft u vragen over ons assortiment in verlichting of wonen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer over onze woonwinkel. U kunt ook altijd langskomen om inspiratie op te doen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Graag tot ziens!

Contact