Meubelzaak Dronten

Maak kennis met de meubelzaak in Dronten

Hartelijk welkom bij Yoor Comfy Store! In onze meubelzaak in Dronten treft een ruim aanbod van moderne meubels, waaronder banken, stoelen een tafels. Om uw interieur helemaal af te maken treft u bij ons ook woonaccessoires aan in diverse stijlen. U kunt hierbij denken aan kussens in alle kleuren en formaten, leuke krukjes, lampen en karpetten.

Wij staan voor u klaMeubelzaak Drontenar

Voor ieder interieur is er in onze meubelzaak te Dronten wel een passend meubel te vinden. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld waardoor ieder bezoek aan onze winkel de moeite waard is! U wordt bij ons altijd op een prettige manier geholpen. Laat ons gerust weten waar u naar op zoek bent, dan kunnen wij u persoonlijk adviseren en u diverse meubels laten zien. Tevens hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen voor u! Houd dus zeker onze Facebook-pagina in de gaten of kom langs in onze winkel, dan kunnen wij u een en ander laten zien.

Maak van uw huis een thuis

Wij selecteren onze meubels en woonaccessoires zorgvuldig uit diverse topmerken. Zo verkopen wij onder andere de mooiste stoelen van Eleonora, diverse tafeltjes van By-Boo en glaswerk van Fidrio. Kom gerust eens langs in onze meubelzaak te Dronten en laat u inspireren! Wij staan voor u klaar en dragen graag een bijdrage om van uw huis een thuis te maken. Heeft u vragen over ons assortiment? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Contact